God Jul och Gott Nytt År

Vi kan nu summera 2023, det första med Tyresö Dyviksudds samfällighetsförening (omfattande 147 fastigheter). Skönt att ha detta första steg avklarat och att kunna lägga fokus på det fortsatta arbetet med att ombilda den gamla tomtägareförening (TDT) till en bryggförening. Vi har haft ett antal möten med Tyresö kommun i frågan och hoppas komma i mål även med detta inom en inte allt för avlägsen framtid. Rapport kommer.

Vi kunde även i år glädjande nog genomföra ett traditionellt midsommarfirande. Det var många, många som slöt upp kring stången och på allehanda sätt bidrog till festligheterna. Ett extra tack till ”Midsommargeneralen” Tommy Blom och hans tappra medarbetare!

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År tillönskas er alla 

Styrelsen genom Ron Eriksson

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Nyheter. Bokmärk permalänken.