Information angående den uppskjutna årsstämman, tidigare planerad till 27 juni

Styrelsen söker alltjämt lösning för att genomföra den uppskjutna stämman. Idén att kalla till en COVID-säkrad stämma i en lokal inom Tyresö under hösten prövas nu återigen då spridningen just nu ökar starkt. Bedömningen är därför att det fortfarande är direkt olämpligt att kalla samman medlemmar och övriga boende.

Vi fortsätter att söka en lösning för att genomföra stämma, samt att informera medlemmar och boende om sakläget och status kring bildandet av gemensamhetsanläggning.

Gällande bildandet av gemensamhetsanläggning är ärendet formellt pausat på grund av COVID.  Styrelsen vill i anslutning till detta återigen uppmärksamma boende och medlemmar på vikten av att frågor, synpunkter och skrivelser i första hand riktas till styrelsen. All kontakt med Lantmäteriet (telefon, brev, e-mail etc.) gällande vårt ärende debiteras med en minsta tidsenhet om 15 min (minst 350 kr). Risken är stor att det kan bli kostsamt om vi alla ställer eller upprepar samma frågor.

Styrelsen

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.