Möte med Lantmäteriet den 28 september

Hej alla fastighetsägare på Dyviksudd!

Den 28 september drar arbetet med att starta upp den beslutade samfälligheten igång genom att Lantmäteriet har kallat till ett möte för att bland annat fastslå stadgar och annan formalia. Mötet kommer inte diskutera ga:n i sig eller förutsättningar för bryggor och liknande. Lantmäteriets representant Jessica Strååt kan svara på enklare frågor som dyker upp spontant, men tanken är att detta möte är relativt kort. Maximalt en timme brukar det ta. Samtliga fastighetsägare borde i dagsläget fått en kallelse från Lantmäteriet.

Den nuvarande styrelsen för Tyresö Dyviksudde Tomtägareförening avser att bilda en initial styrelse för samfälligheten fram till att det första årsmötet kan hållas och vi har haft ett inledande möte där vi bland annat diskuterat utkast till stadgar och styrelsens sammansättning.

Mer info kommer.

Styrelsen
Tyresö Dyviksudde Tomtägareförening
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.