God Jul och Gott Nytt År

Alla fastighetsägare på Dyviksudde önskas en God Jul och ett Gott Nytt År!

Tack alla ni som hade möjlighet att närvara på informationsmötet om gemensamhetsanläggning i oktober, uppslutningen visar på ett stort engagemang i frågan! Och efter flera år av förberedelser står vi nu inför ett avgörande om anläggningen. Missa inte Lantmäteriets sammanträde den 20 januari 2022 i biograf Forellen i Tyresö C!

Vi vill också uppmana alla som färdas på vägarna här ute att köra extra försiktigt och visa hänsyn till andra trafikanter på de smala och krokiga vägarna. Förra året påtalade flera bilister att bristen av markeringspinnar gjorde det svårt att se var vägen tar slut och var de djupa dikena tar vid. Några fler pinnar kommer tråkigt nog inte upp längs vägkanterna här ute då de tydligen främst är till för den som kör plogbilen. Så ta det lugnt i vinter!

Nu ser vi fram mot 2022 som vi hoppas blir en återgång till mer normala tider så vi kan återuppta traditioner som Midsommarfesten, Valborg och andra gemensamma aktiviteter.

Styrelsen

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.