Årsstämma med info om framtiden

Välkomna till informationsmöte om Dyviksuddes framtid  och årsstämma lördagen den 30 juni

Plats: Midsommarängen nere vid Dyviks Lövängar på Dyviksuddsvägen.
Program: Kl.10.30. Samtliga fastighetsägare inom Tomtägareföreningens område kallas till ett informationsmöte om den stora och viktiga fråga om det eventuella bildandet av en samfällighet, som har getts till styrelsen att utreda. Under mötet kommer också informeras om vad övrigt styrelsen och Föreningen har arbetat med och gjort under året. Samtliga medlemmar av Tyresö Dyviksudde Tomtägareförening kallas också till årsstämman, som hålls direkt efter informationsmötet.

Kallelse med utförligare handlingar har skickats ut med brev.
Glöm inte att ta med dig en stol till Midsommarängen om du vill sitta på mötet!

Styrelsen Tyresö Dyviksudde Tomtägareförening

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.